Euromobile

Euromobile is de snelst groeiende Nederlandse aanbieder van outdoor advertising. Wij beschikken over een vloot van ruim 180 moving billboards in 16 verschillende uitvoeringen, inclusief een “groene vloot”, waarbij de promotievoertuigen op biobrandstof rijden. Euromobile is daarmee de grootste professionele aanbieder van mobiele billboards in Nederland.

Moving Billboards inzetten als above the line product

Moving billboards zijn zowel "below the line" als "above the line" in te zetten voor buitenreclame. Euromobile Moving Billboards heeft voor elke Nederlandse stad een aantal vaste circuits in kaart gebracht, die de grote verkeersaders afdekken. Bij above the line campagnes adviseren wij adverteerders om minimaal 3 dagen per circuit te boeken om de beste resultaten te bereiken.

Creatieve mogelijkheden van mobiele billboards

Naast de klassieke mobiele billboards van 20m2 heeft Euromobile Moving Billboards een steeds grotere diversiteit aan creatieve promotievoertuigen beschikbaar. Naast reclameauto’s beschikken wij ook over reclamefietsen en met onze moving inflatables is het zelfs mogelijk om op het water te adverteren. Met spectaculars heeft u de mogelijkheid om een blow-up van uw product op een reclamevoertuig te presenteren. Tevens zijn reclamewagens beschikbaar, die voorzien zijn van een voorraadruimte voor samples en/of flyers. Onze reclameauto's met koeling en vriezer zijn ideaal ter ondersteuning van gekoelde samplingcampagnes.


Meest gezochte billboard termen

Mobiele billboards

  
Megamasten
  

AbriPromobikes

  

Buitenreclame

  
Out of home
  
Busreclame
  

Reclameauto

  

Abri

  

Outdoor advertising

  
Steigerdoeken
  

Reclamewagen

  

Billboards

  

Promotievoertuig

  

Promobike

  
Spectacular
  
Reclamefiets
  
Mobiele affichage
NL EN

Bel me terug