Macaw IT Solutions mobiel kantoor

Macaw IT Solutions mobiel kantoor

Macaw, Nederlands grootste IT-dienstverlener benadrukte tijdens de nucliare top in Den Haag op een ludieke wijze wat de voordelen van thuiswerken zijn. Van 24 tot en met 28 maart konden gestrande werknemers direct de voordelen ervaren. Met een mobiel kantoor deed Macaw diverse plekken langs de snelwegen aan die het zwaarste getroffen worden door de nucleaire top.


Het Macaw promotieteam bood iedereen ter plaatse breedband mobiel internet aan om door te kunnen werken en dat kan natuurlijk niet zonder een kop koffie of energy drink. Tevens demonstreerden de specialisten alle mogelijkheden van de digitale werkplek in de cloud. Bergsma: “De logistieke uitvoering hebben we met veel vertrouwen neergelegd bij promotiebureau J.u.i.c.e. Promotions.”

Op de actie website www.hetnieuwewerkeninbeweging.nl vond men meer informatie over thuiswerken. Door een foto te plaatsen van de eigen werkplek met hashtag #HNWIB op Facebook of Twitter maakte men kans op een Jabra Speak™. Hiermee kun je met praktisch elk device (laptop, tablet of telefoon) altijd en overal vergaderen.
Bekijk hier het filmpje!

Gebruikte dienst(en): HolexNL EN

Bel me terug