Resultaten

Euromobile Moving Billboard - Results

Euromobile Moving Billboards beschikt over veel onderzoeksmateriaal om te bewijzen dat campagnes met mobiele billboards resultaat opleveren. Diverse studies in binnen- en buitenland maken duidelijk dat mobiele affichage zorgt voor een betere herkenning en hogere memorisatie van de gecommuniceerde boodschap.Euromobile Moving Billboard - Resultaten

Vergelijking klassieke en mobiele affichage in zeven maatstaven

De spontane herkenning wordt over het algemeen bij klassieke affichage niet getest. Uit een test van 50 mobiele billboard campagnes kwam als resultaat dat de spontane memorisatie tussen de 1% en 3% ligt. Dit onderstreept nogmaals de efficiëntie van mobiele affichage. De effectieve reach van mobiele billboards ligt dan ook 20 À 37% hoger dan traditionele posters en billboards.

Als adverteerder wilt u continu op de hoogte blijven over de voorgang van uw campagnes. De moderne voertuigen van Euromobile Moving Billboards zijn bijna allemaal uitgerust met een GPS-zender. Dit systeem maakt het mogelijk om alle voertuigen op elk gewenst moment van de dag te volgen.

NL EN

Bel me terug